Kisegítő eszközök

  • Tartalom méretezése 100%
  • Betűméret 100%
  • Vonalmagasság 100%
  • Betűtávolság 100%

1997-ben nyitottuk meg a Strike Bowling Clubot és Éttermet, amely azóta is büszkén működik. Létesítményünk nyolc automata bowling pályával rendelkezik. Emellett büszkék vagyunk saját konyhánkra, ahol finom ételeket készítünk vendégeink számára.

Klubunkat barátságos és családias hangulat jellemzi, ahol mindenki jól érezheti magát. Arra törekszünk, hogy a családok számára is kellemes sportélményt nyújtsunk, ezért a gyermekeknek a pálya két oldalára „terelőt” és könnyebb golyót biztosítunk. Ez lehetővé teszi, hogy a családok együtt élvezzék a bowlingozás örömét.

Szeretettel várjuk munkatársakat és baráti társaságokat is, akik rendezvényeket szeretnének lebonyolítani. Legyen szó rendszeres találkozóról vagy ünnepi eseményről, segítünk megszervezni és lebonyolítani azokat a legjobb minőségben.

A bowlingozás mellett lehetőség van megismerni éttermünket. Különleges ételekkel várjuk vendégeinket, amelyek a friss és minőségi alapanyagokra épülnek. Emellett széleskörű italkínálatunkból választhatnak, beleértve a különleges koktélokat is, hogy a vendégeink igazán felfrissülhessenek.

Ha Ön a labdarúgás szerelmese, akkor jó hírünk van! Klubunkban kihelyezett televízión kísérheti figyelemmel a legizgalmasabb mérkőzéseket.

Ne késlekedjen! Foglalja le már most a bowling pályát és asztalt a pálya mellé, ha szeretne étkezni nálunk. Minden részletre odafigyelünk, hogy Ön és vendégei felejthetetlen élményt éljenek át a Strike Bowling Clubban.